Cold cathode ionisasi Vacuum Controller ZDL-14

Short Description:

Cold cathode ionisasi Vacuum Controller ZDL-14 kadhemen cathode ionisasi Vacuum Controller: Kang digunakake kanggo ngukur jurusan vakum kanthi nggunakake prinsip penning discharge.Compared karo panas vakum cathode ionisasi Controller, iku nduweni kaluwihan gesang layanan dawa, ora gampang kanggo karusakan lan sawetara ukuran sudhut. Miturut ngisi saka antarane ngukur kadhemen kanggo akèh taun, account Guoguang cathode kadhemen controller ionisasi vakum adopts technique koreksi saka data ora segaris lan imp ...


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Piece/Pieces
  • Sumber Kabisan: 200 Piece/Pieces per Month
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: T/T
  • Detail produk

    Tags Product

    Cold cathode ionisasi Vacuum ControllerZDL-14

    Cold cathode ionisasi Vacuum Controller: Kang digunakake kanggo ngukur jurusan vakum kanthi nggunakake prinsip penning discharge.Compared karo Controller cathode ionisasi vakum panas, iku nduweni kaluwihan gesang layanan dawa, ora gampang kanggo ngrusak lan sawetara ukuran sudhut. Miturut ngisi saka antarane ngukur kadhemen kanggo akèh taun, account Guoguang cathode kadhemen controller ionisasi vakum adopts technique koreksi saka data ora segaris lan mbenakake tliti saka instrument.

    paramèter

    Range pangukuran

    (1.0 × 10 -1 ~ 1.0 × 10 -7) pa

    Gauge (Bisa milih antarmuka)

    M014 / CF35

    saluran pangukuran

    1 saluran

    tampilan Mode

    tampilan digital LED

    Power Supply

    AC220V ± 10% 50Hz

    daya dirating

    30W

    bobot

    ≤5KG

    saluran Control (bisa lengkap)

    2 saluran

    sawetara Control

    (1.0 × 10 -1 ~ 1.0 × 10 -7) pa

    mode Control

    batesan utawa sawetara

    Dirating Load piranti kontrol

    AC220V / 3A mbukak non induktif

    Akurasi pangukuran

    ± 1%

    Times reaksi

    <1

    output analog

    0 ~ 5V; 4 ~ 20mA (milih)

    Interface komunikasi

    RS-232; RS-485 (milih)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !