• BANNER1
  • BANNER2
  • BANNER3
  • pesawat meal trolley

    pesawat meal trolley

  • Low-voltase Vacuum contactor

    Low-voltase Vacuum contactor

  • High-voltase Vacuum contactor

    High-voltase Vacuum contactor

  • magnetron

    magnetron

  • magnetron

    magnetron

  • Equipment Microwave

    Equipment Microwave

  • Vacuum sensor

    Vacuum sensor

  • Vacuum controller

    Vacuum controller

  • apparatus therapy Laser

    apparatus therapy Laser

kok milih GUOGUANG

Founded in 1958, Guoguang Co., Ltd. Chengdu. iku salah siji saka mbiyantu 156 proyèk tombol Uni Soviet sak rencana Lima-Taun 1st, lan uga pabrik lengkap darmabakti ing Manufaktur saka gelombang mikro elektron. Oktober 2000, pabrik iki dirombak menyang perusahaan nuduhake-nyekeli sing tumapak ing riset ilmu, Manufaktur lan dagang. Ing markas lan basa Manufaktur sing dumunung ing negara-tingkat zona ekonomi pembangunan lan teknologi District Longquanyi, kutha Chengdu. Tlatah basa Manufaktur punika 133,340m2 lan wilayah sing jembaré struktur punika 80,000m2. The total bondho saka perusahaan iki saklawasé 900 yuta RMB lan bondho net 600 yuta RMB. Swara 1100 anggota Staff wis dipunginaaken lan liwat 30% saka wong sing medium lan dhuwur teknisi peringkat ...

Read More

Featured produk

perusahaan warta

    mikir kanggo wektu

    WhatsApp Online Chat !